Skip to content

Bestelinformatie en retouren

Algemene voorwaarden

 

Bestellen en levertijd

De sieraden worden op bestelling vervaardigd. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling binnen twee weken verstuurd. Afhankelijk van de bestemming gelden de volgende levertijden: Nederland: bezorgd binnen 3 werkdagen. Europa: bezorgd binnen 3 weken. Ik verstuur bestellingen per aangetekende pakketpost.

 

Retourneren

Aangezien de sieraden op bestelling worden vervaardigd, kunnen deze alleen bij een technisch mankement worden geretourneerd. Ik kan alleen producten retour nemen die verder ongedragen en onbeschadigd zijn.

 

Wil je een product retourneren, neem dan altijd eerst contact op met Dutch Jewel Design. Vermeld in je mail in ieder geval je volledige naam en bestelnummer en de reden waarom je het sieraad wilt terug sturen. Portokosten voor het retour sturen van een op maat gemaakt sieraad zijn voor uw eigen rekening en voor uw eigen risico.

 

Adres:

Dutch Jewel Design

Goudsbloemweg 7

1338 RJ Almere

Nederland

 

Prijzen en betalingen
Alle op deze site genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. De verzending is gratis. Tenzij anders overeengekomen geschieden alle betalingen via vooruitbetaling door middel van ideal, credit card of Paypal.

 

Garantie en aansprakelijkheid

Informatie en afbeeldingen op deze site worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Afwijkingen kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding.

Alle sieraden voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, wordt dit kosteloos hersteld. Dutch Jewel Design zal vaststellen of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Op onze garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.

Dutch Jewel Design kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of andere zaken die gebeuren tijdens verzending. De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als vastgelegde termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of het annuleren van de order.

 

Dutch Jewel Design behoudt zich het recht voor voorgenoemde voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.